Annelies Verhelst

Wie: Ik ben Annelies
Wat: Ik fotografeer vaak. Ik schrijf soms. Ik denk ook wel eens na. Ik regel shit.
Waarom: Ik wil graag verhalen vertellen die anders niet verteld worden, of waarvan ik vind dat ze niet volledig verteld worden, en ook wil ik graag begrijpen hoe alles werkt en door dingen dan stil te zetten in 1 beeld en er heel lang naar te kijken begrijp je soms opeens iets. Ik hoop dat mijn werk een heel klein beetje helpt in dat mensen elkaar beter gaan begrijpen.
Lievelingskleur: GEEL
Inspiratie: Dwalen, ronddwalen en verdwalen.

Welke superpower wil je hebben?
Dat er een knopje in mijn hersenen was dat ik aan en uit kon zetten waarmee ik dan onzichtbaar werd. En mijn camera ook, zodat ik foto’s kon maken die ik nu niet kan maken omdat ik altijd zichtbaar ben. En ik wil dat ook omdat ik heel nieuwsgierig ben en altijd boos word van plaatsen waar je niet mag komen. Maar als ik onzichtbaar ben houdt natuurlijk niemand me tegen. Behalve misschien een heel slimme robot.

Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
Eergister, toen ik probeerde met een plastic schaaltje een muis te vangen en dat mislukte. Dat weet je natuurlijk vantevoren, dat zoiets mislukt, een muis en een plastic schaaltje, maar ik denk dan dat het toch wel kan. Maar dan rent die muis daar rond, en ik er achteraan, zonder enige vorm van controle over de situatie, en daar kan ik dan nooit zo goed tegen, geen controle, dan moet ik huilen, en dan vind ik mezelf kinderachtig en moet ik huilen omdat ik kinderachtig ben.

_AVF3763

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *