Miriam Melchers

Wie: Miriam Melchers
Wat: Via mijn onderneming Plant Ahead creëer ik bewustzijn voor een duurzame en plantaardige wereld. Ik verkoop duurzame en handgemaakte producten en help consumenten en organisaties met verduurzamen.
Waarom: Ik denk dat we allemaal moeten overstappen op een plantaardige en duurzame leefstijl om überhaupt een toekomst voor volgende generaties te kunnen garanderen. Wij zijn de eerste generatie die echt iets merken van klimaatverandering en de laatste die er iets aan kan doen, dus daar zet ik me graag voor in!
Lievelingskleur: Groen, letterlijk en figuurlijk.
Inspiratie: Andere ondernemers die zich ook inzetten voor een duurzame wereld. We kunnen zoveel van elkaar leren en zoveel bereiken door samen te werken.

Wat is je minst favoriete vervoersmiddel?
Vliegtuig (vanwege de impact)

Welke superpower wil je hebben?
De power om mensen duurzaam en plantaardig te laten even, met liefde voor andere mensen, dieren en de planeet.

letsplantahead.com