Jurriaan Roelofs (aka Jur)

Wie: Jurriaan Roelofs (aka Jur)
Wat: Ik run een software start-up, ik fotografeer niet vaak genoeg, ik heb een DJ mixer in LoLa staan die nodig afgestoft moet worden. Ik ben nu veel bezig met klimmen en ben net begonnen met lessen contact improvisatie. LoLa is mijn tweede basis waar ik werk, ontmoet, en rustig kan nadenken.
Waarom: Omdat mijn hobby’s, interesses en obsessies elkaar sneller afwissel dan Corona varianten.
Lievelingskleur: Ik heb geen lievelingskleur want ik ben niet meer 5 jaar oud..
Inspiratie: Mensen die vrij leven en moedig zijn.
Favoriete ding: Mijn Bataleon Evil Twin snowboard omdat ik er al jaren veel plezier mee heb. Met dit object kan ik hard gaan, vallen, opstaan, en vliegen.
Beste feestje: Eerste editie van de Monastery, was geloof ik 2018.