Live op de Gang

KOOP TICKETS

Vanaf 19 juni presenteert Lola’s eigen pianist Matteo Myderwyk een nieuwe muziekserie in Lola Luid. De concertreeks LIVE OP DE GANG bestaat uit 5 exclusieve (bijna privé) concerten op anderhalve meter.

In het trappenhuis van de voormalig middelbare school wordt iedere vrijdagavond voor een select gezelschap van twintig personen een concert georganiseerd.

Matteo heeft zijn muziekstudio in Lola Luid en nodigt je uit op zijn thuishonk. Als klassiek geschoold pianist breekt hij met traditionele wetten door voortdurend te improviseren met keuzes van instrumenten en zo verschijnt hij regelmatig met een arsenaal aan synthesizers, beatmachines of orgels.

Voor LIVE OP DE GANG nodigt Matteo elke week muzikale vrienden uit verschillende genres en met verschillende instrumenten uit voor een avond vol improvisatie muziek. Matteo speelt zelf ook mee, behalve op 17 juli.

Voorafgaand aan het concert kun je eten of een drankje kopen bij Syrisch restaurant Le’moene, ook in Lola Luid. (reserveer via lemoene.nl of 0633333092) Naast het concert is er in de entreehal een wisselende expositie van andere kunstenaars uit Lola Luid.

Entree: 8 euro

Tickets alleen vooraf, niet aan de deur.

19 juni: Matteo Myderwyk + Remco Menting (percussie)
26 juni: Matteo Myderwyk + Haytham Safia (u’d) & Osama Mileegi (djembé)
3 juli: Matteo Myderwyk Parabel show / met synths en piano
10 juli: Matteo Myderwyk + ZEA (gitaar) + Timon Koomen (gitaar)
17 juli: Juan Juan (band)
.
Exposities:
19 juni: Claudine Arendt
26 juni: Sietse vd Broek
3 juli: Majda Vidakovic + Claudia Willmitzer
10 juli: Claudia Willmitzer
17 juli: volgt
.
Mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten. #balkonscenes

KOOP TICKETS