Startende winkeliers / (voedsel)producenten / ontwerpers / makers gezocht!

Op de begane grond van Lola Luid! zijn nog enkele ruimtes vrij waarvoor we mensen zoeken die hier iets willen aanbieden of organiseren dat van maandag t/m vrijdag van 10 – 17 uur open is voor publiek. Dat kan alles zijn. Van een designwinkel tot schoonheidsspecialiste, van verkoop van tweedehands kleding tot voedselproductie. Lola Luid! beheert het gebouw aan de Piet Mondriaanstraat op basis van tijdelijk leegstandsbeheer. We mogen in ieder geval tot juli 2016 blijven, hopelijk langer. Hierdoor betaal je slechts een beperkte gebruikersvergoeding per maand en krijg je alle vrijheid om een nieuw idee uit te proberen, te experimenteren en je dromen in uitvoering te brengen.

De belangrijkste voorwaarde voor het gebruik van de ruimtes is dat je met uitzondering van het weekend dagelijks aanwezig bent van 10 – 17 uur en open bent voor publiek. Je kunt de ruimte bijvoorbeeld deels als werkruimte gebruiken, als het andere deel tegelijk een winkel is waar je wat je maakt direct verkoopt. Daarnaast maken al onze gebruikers actief verbinding met de buurt. Denk aan het aanbieden van workshops, projecten met kinderen uit de buurt, het organiseren van een open toegankelijke avond in de theaterzaal, enz. We verwachten dat je daarin actief participeert.

Interesse? Neem contact met ons op via hallo@lolaluid.nl

 

NB: voor bewoning, kantoren en ateliers die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, zitten we al helemaal vol.

3 gedachtes over “Startende winkeliers / (voedsel)producenten / ontwerpers / makers gezocht!

  1. Hoi Lola,

    Klinkt wel leuk. Wat is de huur als ik vragen mag? Ben zelf meubelmaker maar wil dit eventueel met iemand anders doen ( fine arts/ design/kunst) soort galerij met mix toegepaste en vrije kunst. Op mijn site staan een aantal ontwerpen die ik zou willen verkopen en verder wil ontwikkelen. Zoek daar sowieso een platform voor om te verkopen!

Reacties zijn gesloten.