Naresh Ramdjas opent pop-up lunchroom in Lola Luid!

Vanaf 1 februari opent de culinaire belofte van het jaar Naresh Ramdjas zijn lunchroom Nareshtaurant in de hal van broedplaats en pop-up mall Lola Luid! aan de Piet Mondriaanstraat in Nieuw-West. Lola Luid! en Nareshtaurant zijn open van woensdag t/m vrijdag van 10 tot 5, en bij speciale gelegenheden ook op andere dagen of avonden.

Bij Nareshtaurant vind je geen standaard kaart. Naresh kookt er de wereldse gerechten die hij het liefst elke dag zelf eet. Naresh: “Ik mis op lunchkaarten vaak goede warme gerechten, dus die kun je bij mij sowieso verwachten. Nareshtaurant staat voor veel creativiteit en wonderlijk lekkere smaken op je bord. De dagen dat ik gesloten ben experimenteer ik er dus heerlijk erop los in mijn atelier. Ik werk verder met zoveel mogelijk biologische producten.” Ook voor ontbijt, goede koffie met iets zoets of versgeperste jus ben je in de lunchroom aan het goede adres. Een heerlijke fietstocht door Nieuw-West wordt dus jouw wekelijkse gewoonte!

Openingsfeest 3 februari

Op vrijdag 3 februari wordt Nareshtaurant ingewijd met een openingsfeest vanaf 16 uur met hapjes, muziek en uiteraard een daghap door Naresh. Diezelfde avond is er in Lola Luid! bij projectruimte Lokaal 1B de opening van de tentoonstelling Ten Derde en diverse winkels in Lola Luid! zullen open zijn. Reserveer vast met blokletters in je agenda dus, tot dan!