“Lola Luid! is de kers op de taart van Overtoomse Veld”

Amsterdam – Stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud noemde Lola Luid! afgelopen zaterdag tijdens de feestelijke opening van de broedplaats en pop-up mall de kers op de taart van Overtoomse Veld. Zo’n 1000 geïnteresseerden bezochten de opening.

Kwartiermakers Bart en Emilie (links op de foto) zijn blij met de drukte: “We spraken veel buurtbewoners die erg enthousiast zijn over Lola Luid! Dat is precies waarvoor we hier zitten, het is fijn om te merken dat we echt een verbinding aan het maken zijn in de wijk.”

Voor het officiële moment nodigde Achmed Baâdoud twee bewoners uit op het podium; Tineke, één van de bewoners die het langst in Overtoomse Veld woont en Sanja, die hier recent naartoe verhuisd is. Om de verbinding te bezegelen werd deze keer geen lint doorgeknipt, maar knoopte Baâdoud juist twee linten aan elkaar.

Lola Luid! is vanaf vandaag iedere dag van 9 tot 5 (en op maandag en dinsdag van 10 tot 5) open voor publiek.

Een gedachte over ““Lola Luid! is de kers op de taart van Overtoomse Veld”

  1. Wat een geslaagde opening met zo veel diversiteit in aanbod maar ook qua bezoekers. Dit is heel goed nieuws voor de buurt/de wijk/het stadsdeel. Heel positief. Ik dank vooral Emilie en Bart voor de gezellige middag en de inspiratie.

Reacties zijn gesloten.