Kerst-koopzondag 18 december

2016 is alweer bijna voorbij, zondag 18 december is onze laatste koopzondag van het jaar. Kom je laatste kerstinkopen shoppen, of gewoon gezellig een kopje koffie drinken. Van 11-17uur hebben we weer een vol en helemaal gratis programma, met o.a.:

11:00u: Kindervoorstelling Geen stille nacht
Voor kinderen van 3 tot 8 jaar, maar iedereen is welkom. Een voorstelling over kerst, met kerstliederen én warme chocolademelk.

13:00u: Knutsel iets voor in onze kerstboom!
Hulp elfjes gezocht! Knutsel iets knotsgeks fantastisch prachtigs voor in onze kerstboom! Of als je zoiets moois maakt dat je het niet achter wilt laten mag je het heus ook mee naar huis nemen 😉

15:00u: Modeshow
Een bijzondere modeshow; afgelopen vier maanden heeft een groep vluchtelingen van over de hele wereld in Lola Luid naailessen gekregen van Wolf’s Clothing en Kirsten Heshusius. Vanwege gebrek aan papieren mogen de deelnemers niet werken, maar in dit leer/werktraject kunnen ze toch aan hun toekomst bouwen. De meeste cursisten hadden geen of nauwelijks ervaring met naaien, 4 maanden later tonen ze met veel enthousiasme hun creaties.

Hele dag

  • Het is de laatste dag dat je bij Lokaal 1B de tentoonstelling van Elfi Seidel – Beacons in a Sea of Language – kunt zien.
  • Stuur een kaartje naar een vreemde! Schrijf een fijn bericht aan een onbekende en post je kaart in de Lola brievenbus. Pen vervolgens je eigen adres op een envelop en plaats die in het andere vakje. Verder hoef je alleen maar af te wachten…