Gezocht: Materialen voor leer/werkproject vluchtelingen in Lola Luid!

Wolf’s Clothing gaat in samenwerking met Kirsten Heshusius en ASKV / Steunpunt Vluchtelingen een prachtig leer/werkproject voor vluchtelingen opzetten en uitvoeren in Lola Luid!
Hier worden 12 deelnemers in vier maanden de kneepjes van het naaien bijgebracht.
De deelnemers leren met een naaimachine werken, de verschillende technieken die daarbij komen kijken en uiteindelijk zullen ze zelfstandig een patroon tot een kledingstuk kunnen verwerken.
Deze skills en ervaring zullen ze goed kunnen gebruiken in het opbouwen van een nieuwe toekomst, hier of in het land van herkomst. Als je dit een mooi initiatief vindt en graag een steentje wilt bijdragen, dan kan dat!

We hebben namelijk hard  materialen nodig en wie weet heb jij thuis nog wel een en ander liggen, wat je misschien zelf niet meer gebruikt.
Hier onder staat een lijstje van datgene wat we goed kunnen gebruiken, dus mocht je daar iets tussen zien staan, kom het langs brengen bij Lola Luid! op de Piet Mondriaanstraat 140 in Amsterdam.

Heb je zelf ervaring met kleding naaien en vind je het leuk om als vrijwilliger bij te dragen aan dit project (dat plaats gaat vinden op dinsdag en donderdagochtend)? Stuur dan een mailtje naar pao@askv.nl.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

12 Scharen
12 Klosjes garen wit
12 Klosjes garen zwart
24 Klosjes garen kleuren
12 Meetlinten
12 Tornmesjes
12 Ritsen
Patroonpapier
Kleermakerskrijt
Stiften
Potloden
Spelden
Machinenaalden
Handnaalden
Elektrisch werkende naaimachines
Stoffen
Kussenvulling

Een gedachte over “Gezocht: Materialen voor leer/werkproject vluchtelingen in Lola Luid!

  1. heel goed initiatief, ik zal kijken of ik bij kan dragen

Reacties zijn gesloten.