Via Nova

_AVF7640
Wie: Wij zijn Via Nova, een groep mensen die samen iets van Gods liefde wil ontdekken – of we nu gelovig zijn of niet. We willen ons door die liefde in beweging laten zetten voor de wereld om ons heen.
Wat: We komen elke zondag bij elkaar om Gods liefde te vieren en om samen te eten. Daarbij is iedereen welkom, ongeacht achtergrond of levensovertuigingen. Doordeweeks zijn er allerlei contacten: we eten samen, luisteren naar elkaars verhaal en verdiepen ons in het verhaal van Jezus. We zetten ons in voor onze omgeving op verschillende plekken in de stad: door maaltijden, stilte-avonden, kinderclubs, vuilprikken en nog veel meer.
Waarom: Omdat we geraakt zijn door het verhaal van Jezus. Door dit verhaal geloven we dat we geliefd zijn. Jezus heeft ook iets laten zien van hoe het leven bedoeld is: dat mensen in vertrouwen leven, naar elkaar omkijken en zich inzetten voor een eerlijke wereld. Na die tijd ontstond er een beweging van mensen die zich verbonden heeft aan dit verhaal en zich is blijven inzetten voor een mooiere wereld. Ook Via Nova sluit zich graag bij deze beweging aan.
Lievelingskleur: Alle kleuren van de regenboog.
Inspiratie: Mensen die open en eerlijk zijn – welke achtergrond ze ook hebben. En.. creativiteit, mensen die bruggen bouwen, goede gesprekken, mooie muziek, lekker eten… Kortom alles waar je van kunt genieten!

Wat is je favoriete activiteit?
Laurens: de volmaakte smash als het winnende punt van een volleybalwedstrijd maken.

Wat is je minst favoriete vervoersmiddel?
Gert-Jan: een fiets met lekke band in de stromende regen.

Wat vind je het leukst aan mens zijn?
Nienke: wakker worden als de zon schijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *