Veronika Nab

Wie: Veronika Nab, oprichtster van Stepping Forward en jongerencoach & community builder bij Kamers met Kansen Amsterdam.
Wat: Het bieden van een vangnet aan jong volwassen vrouwen die in een veilige omgeving hun eigen playground willen (her)ontdekken en blokkades en oude patronen willen doorbreken. Dit doe ik door het geven van trainingen, workshops, coaching en beweging. Kom je een keer langs?
Waarom: Omdat ik weet hoe belangrijk het is om een vangnet om mij heen te hebben van mensen die in mij geloven, soms een tijdje vanuit de zijlijn met me meelopen en eerlijk zijn als het even nodig is.
Lievelingskleur: Als ik poepiebruin ben dan ga ik voor de felle kleuren op mijn huid maar in de winter ga ik eerder voor aarde tinten.
Inspiratie: Mensen die hun hart volgen! De liefde en positiviteit die ze uitstralen voor hetgeen ze doen, ga ik echt van aan!

Welke droom heb je opgegeven?
Opgegeven? Ik ben nog volop aan het dromen en mijn hart aan het volgen 🙂

Welke superpower wil je hebben?
Onlangs gaf ik een training aan docenten over talenten en kwaliteiten. Één van de opdrachten was; Welke superpower heb je? Maak hier een gadget van.
Die van mij was de Mystic Boomerang: Deze staat symbool voor mijn enthousiasme en drive om het leven te leven. Hiermee motiveer ik anderen om in beweging te komen en stappen te zetten richting hun doel en een olievlek te creëren waardoor zij anderen inspireren.

 

stepping-forward.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *