PAND GEZOCHT!

Lola Luid! zoekt een nieuw leegstaand pand dat onze rondreizende vrolijk gestoorde karavaan mag komen opfleuren, wie heeft de gouden tip?

Per 1 september vertrekken we uit het gebouw aan de Piet Mondriaanstraat, dat gerenoveerd wordt en waar opnieuw een school in zal komen. We zijn dus dringend op zoek naar een nieuw pand! Dat kan een schoolgebouw zijn, maar ook een kantoorpand, verzorgingstehuis of fabriek; ieder pand dat leeg staat weten we om te toveren in een bruisende locatie. Met een minimum aan investeringen, korte aanlooptijd en met een positieve impact op zowel het gebouw als de directe omgeving. Dus heb je of weet je een leegstaand pand? Mail Emilie op hallo@lolaluid.nl !

Voor nu kijken we met trots terug op onze tijd in Slotervaart. We hebben de ruimte gekregen om te laten zien hoe leegstandsbeheer óók kan. Dat je ook als iets tijdelijk is, iets heel moois neer kunt zetten. We hebben een bijzondere band opgebouwd met onze buren en hebben gezien hoe zij niet alleen ons, maar ook elkaar ontmoetten op onze muziekavonden, rommelmarkten, het buurtdiner De Smaak van Slotervaart en voorleesmiddagen. En natuurlijk tijdens de Iftar die we afgelopen Ramadan organiseerden en waar de hele buurt, met alle vele verschillen in achtergrond en cultuur, samenkwam tijdens een heerlijke maaltijd die tegelijk een feest van ontmoetingen werd.

Wat ons betreft blijft Lola Luid! bestaan – we hebben alleen even geen pand. Gouden tips worden beloond met eeuwigdurende liefde!


check ook de documentaire die eerder over ons gemaakt werd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *