Marlette van den Bergh

Wie: Ik ben Marlette, 31 jaar en ik zou mezelf omschrijven als een vrolijk, rustig en optimistisch persoon. Ik houd van gezelligheid, koffie drinken in een cafe, onverwachte gesprekken, muziek.
Wat: Ik geloof dat iedereen een verhaal heeft en ik breng die verhalen in beeld. Met mijn bedrijf ‘verhalen die verbinden’ maak ik videoportretten, artikelen en foto’s over allerlei soorten mensen en bedrijven.
Waarom: Ik vind dat de wereld heel snel gaat en het nieuws is vaak gericht op negativiteit. Ik geloof juist in de kracht van positiviteit en authenticiteit.
Lievelingskleur: Moeilijk! Ik vind groen heel mooi, maar het is een specifieke soort half-donkergroen die ik moeilijk kan omschrijven.
Inspiratie: Ik raak geïnspireerd van mooie boeken. Boeken die gaan over de psyche van mensen of bijvoorbeeld gezinspatronen. Ik vind het altijd interessant om na te denken over waarom mensen zijn (geworden) zoals ze zijn. Ook houd ik van films, ik ga regelmatig naar de bioscoop met mijn cineville pas. Muziek is ook een grote inspiratiebron. Ik kan echt geïnspireerd raken door mooie songteksten.

Aan wie of wat heb je een hartgrondige hekel?
Dominante mensen.

Wat is je favoriete activiteit?
Muziek luisteren en maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *